Goedkope Kantoorruimte Huren Rotterdam

Published Feb 22, 21
6 min read

Demik.nl

Daar gingen ze nog uitgebreid over een tactiek discussieren, waarna we dan eindelijk konden starten. Maar ja, als je wedstrijd dan maar een kwartier duurt, ben je amper begonnen voordat het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd gaat. En zo duurde die eerste wedstrijd tegen de MO11-1 van Vitesse 22 dus maar 7 minuten.

Wel vervelend dat een aantal van onze meiden hierdoor helemaal het veld niet in konden komen omdat net toen we wilden gaan wisselen er al afgefloten werd. Nou ja, goed, 0-0 dus. De tweede wedstrijd was tegen de MO11-2 van KSV. Een ploeg met wat kleine meiden, die flink van zich afbeten.

Er was weer een veel te groot gat tussen voorhoede en achterhoed, waardoor het spel rommelig bleef - Kantoorruimte huren Rotterdam. We kregen nog wel wat kansen en onze tegenstander was eigenlijk niet echt gevaarlijk, maar dan zul je net zien dat er uit hun enige echte kans een doelpunt valt. Een corner ging via een van onze eigen meiden het doel in, zodat het 1-1 werd.

Bouwgrond

Tijd voor wat tactische aanpassingen. Kantoorpand Rotterdam. Het 3-2-1 systeem werd omgeruild voor een 2-2-2 systeem. Er werden wat specifieke aanwijzingen gegeven aan de meiden en we gingen er wel een beetje vanuit dat het zo beter zou gaan. We hadden dan ook een sterke tegenstander, de MO11-1 van HSV. Een team dat in onze competitie 1 plekje boven ons was geeindigd.

Bouwgrond In Rotterdam GezochtDe Mik Bedrijfshuisvesting
Winkel Huren RotterdamWinkelruimte Rotterdam Centrum

Genoeg reden zodoende om er flink de beuk in te gooien (Aanbod winkelruimte Rotterdam). Het was duidelijk dat deze wedstrijd alles een stuk beter liep. Er werd goed gepasst, iedereen was scherp en Noa stond prima te keepen in het doel. Maar de tegenstander was ook goed aan het spelen en het was zodoende een wedstrijd die flink op en neer golfde.

Winkelruimte Gezocht RotterdamAanbod Winkelruimte Rotterdam

Drie gespeeld, drie punten. Helemaal niet slecht, maar we wilden nu toch ook wel eens een keer gaan winnen. Dat leek niet te gaan gebeuren in de volgende wedstrijd, tegen KSV MO11-1. Dit team speelt hoog in de eerste klasse, waar het onder andere Berkhout en Purmersteijn had verslagen, de twee sterkste teams uit onze najaarscompetitie.

Aanbod Van Bouwgrond In Rotterdam

Zo begon er een spannende wedstrijd, waarbij de ouders van onze tegenstander er van waren overtuigd dat ze wel even zouden gaan winnen. Winkelruimte Rotterdam Centrum. En na een sterk begin leek het er ook op dat KSV door zou gaan drukken... tot wij uit een mooi opgezette aanval de 1-0 binnentikten! Het was Kiki die een prachtige goal maakte, waarna de wedstrijd helemaal omsloeg.

Nu ben ik normaal gesproken al niet zo goed te verstaan door de meiden, maar nu had ik helemaal een stel signaalvlaggen van Schiphol nodig om aan de meiden duidelijk te maken wat ze moesten doen. Het maakte niet uit, herrie of niet, de meiden hielden stand en zo sleepten we de eerste overwinning binnen.

Toch is dit inmiddels zo'n hecht team geworden dat de meiden zich uitstekend hebben vermaakt - Aanbod winkelruimte Rotterdam. Er werden heel wat dueltjes uitgevochten in de voetbalkooi, er werd op allerlei doelen geschoten en de meiden hebben zo eigenlijk de hele dag niks anders gedaan dan voetballen. Prima extra training dus! En anders was er altijd nog het dweilorkest om gillend bij vandaan te rennen...

Kantoor Huren Rotterdam

Uit allevier de eerste aanvallen van deze wedstrijd vielen doelpunten (Kantoor). Daarna voerden we wat tactische veranderingen door om ook andere meiden een kans te geven de aanval op te zoeken, waarna er in het restant van de wedstrijd nog twee doelpunten vielen. Charissa vervolmaakte een mooie hattrick, Kiki en Demy prikten er een goal in en een onfortuinlijk meisje van HSV maakte met een prachtig schot in eigen doel de 0-6.

Met nog een kans om de grootste beker mee naar huis te kunnen nemen. Wederom speelden we heel sterk en alhoewel de tegenstander ook wel in de buurt van ons doel te vinden was, waren wij het toch vooral die het deze eersteklasser lastig maakten (Bouwgrond). Er volgen heel wat ballen richting doel van Nieuwe Niedorp, maar het was uiteindelijk Kiki die met het hoofd een corner van Charissa subliem binnenknikte.

Niet gek: drie keer winnen, drie keer gelijk. Helaas hadden twee andere teams het toch beter gedaan, maar met een derde plek, en het vertoonde spel, mochten de meiden toch heel tevreden zijn. Het was een gezellige dag. Na een heel seizoen samen, met heel wat wedstrijden en trainingen, kennen de meiden elkaar natuurlijk ook behoorlijk goed.

Aanbod Van Bouwgrond In Rotterdam

Het is een mooi stel gekke, gezellige en lieve meiden bij elkaar, die stuk voor stuk ook nog eens heel goed kunnen voetballen. De Mik - Bedrijfshuisvesting. Zoals er ook vandaag weer werd gespeeld hadden we een klein jaar geleden niet kunnen verwachten. Demy, Frederique, Jayda, Kimberley, Liona, Madelief, Noa, Selin, Siomara en Tamara gaan een mooie carriere tegemoet als ze gewoon goed blijven doortrainen en hun best doen! Dit seizoen nog 1 toernooi en 1 oefenwedstrijd, en nog even een aantal weken doortrainen, en dan zit het seizoen er helaas weer op.

Zo, doe mij nog maar een Mona Burger!Patrick (met foto's van Siomara, Jonna en Patrick) Hoe kun je Tweede Paasdag nu beter doorbrengen dan bij een goed georganiseerd Paastoernooi? De meiden van de MO11-1 waren uitgenodigd door Always Forward in Hoorn. Wel in een pittige poule (De Mik bedrijfshuisvesting). Als tweedeklasse team zouden wij aan moeten gaan treden tegen eersteklasse teams en zelfs een hoofdklasse team! Maar we gaan een uitdaging nooit uit de weg.

Een mooi team bij elkaar waar we toch zeker niet mee weggespeeld zouden worden? Het werd een toernooi met drie spannende wedstrijden waarin de meiden boven zichzelf uitstegen. Er werd strijd geleverd, mooie combinaties op de mat gelegd en twee keer bijna gewonnen. Goed, het weer hielp niet echt mee.

Aanbod Kantoorruimtes

En om de een of andere reden vinden ouders het niet fijn om op Tweede Paasdag al om negen uur in de ochtend in een voetbalkantine te zitten ;-) Toch was het een mooi toernooi (De Mik - Bedrijfshuisvesting). De eerste wedstrijd was tegen Westfriezen MO11-1. Een team dat ook in het geel speelde, wat enigszins verwarrend was (Kantoor Rotterdam).

Een probleem dat niet was opgelost was het feit dat de meiden een beetje mat aan de wedstrijd begonnen. Winkel huren Rotterdam. Westfriezen had nog net geen geschreven uitnodiging gekregen om eens feest te komen vieren voor ons doel. Er vlogen dan ook twee ballen in die voor Valeria (in deze wedstrijd keepster, en ze deed het echt prima) onhoudbaar waren, maar dat schudde ons team wel een beetje wakker.

De tweede wedstrijd ging een stuk beter. Hoofdklasser Always Forward was hierin onze tegenstander. Vanaf het eerste fluitsignaal vlogen onze meiden er vol bovenop. De eerste vijf minuten speelden zich af voor het doel van Always Forward. Een goed voorzet van Lisa werd netjes in het doel gewerkt: 1-0 voor ons! Dat de doelpuntenmaakster een speelster van Always Forward was, was dan wel een beetje sneu voor de tegenstanders, maar gaf wel aan dat Always Forward moeite had met de druk om te gaan.

Navigation

Home

Latest Posts

Goedkope Kantoorruimte Huren Rotterdam

Published Feb 22, 21
6 min read

Kleine Kantoorruimte Huren

Published Feb 21, 21
6 min read

Waarde Bedrijf Bepalen

Published Feb 20, 21
6 min read